Anasayfa
2023 Davetiye trendleri
2023 Davetiye trendleri

Genç çiftlerin, bir aile kurmaya karar verdikleri o özel güne hazırlanırken herşeyi en ince ayrıntısına kadar hayal edip, hayellerini gerçeğe dönüştürmek en büyük arzularından biridir. Evlenecekleri o özel günde, tüm sevdikleriyle eğlenceli ve unutulmaz bir zaman geçirmek isteyen genç çifler, bu günün unutulmaz ve akıllarda kalıcı olabilmesi için, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmektedirler. Hiç kuşkusuz ki bir insanın hayatında atacağı en önemli adımlardan biri de seçtiği yol arkadaşıyla, bir hayatı paylaşmaktır.  Bu uzun yolculuğun en önemli adımlarından biri olan evlilik ve düğün süreci her çiftin hayalleri süsleyen bir adım olduğu için, çifler bu günün unutulmaz ve akıllarda kalıcı olabilmesi için her ayrıntıya büyük önem vermektedirler. Bu ayrıntılarda en önemlisi de hiç kuşkusuz ki davetiye seçimidir. Davetiye seçme ve hazırlama sürecinde farklı tasarımlara ve yeni trentlere de yer vererek bu günü unutulmaz kılmaya çalışıyoruz.

Sade Davetiye Modelleri

Çiftlerin, hayatlarında evlilik gibi önemli bir kararı verdikleri, düğün ve nişan gibi her türlü organizasyonda, sevdikleriyle eşsiz vakitler geçirmek istemesinin yanında bu günü hem kendileri hem de sevdikleri için unutulmaz kılmak oldukça önemlidir.

Düğün gününü tüm davetliler için unutulmaz kılan parçalardan biri de davetiyelerdir. Çiftler son zamanlarda davetiyelerinin, sadece sevdiklerini davet ettikleri bir araç olmasından öte, uzun yıllarca saklayabilecekleri bir aksesuar olmasına da, büyük önem vermektedirler. Bu sebeple hem çiftlerin aralarında ki bağı yansıtan, hem de görsel olarak da esnetik davetiye modelleri tercih etmektedirler. Davetiye seçimlerinde oldukça sade ve zarif modelleri tercih eden çiftlerde oldukça fazladır.

Geri Dönüşümlü Davetiye Modelleri

Düğün, nişan gibi organizasyonların en önemli parçalarından biri olan davetiye seçme ve davetiyeye karar verme sürecidir. Bu süreçte, çiftlerin istedikleri modeli ve tasarımı bulmasının yanı sıra, çevreye önem veren ve bu konuya dikkat eden, evlilik adaylarının öncelikli tercihleri arasında, geri dönüşümlü davetiye modelleri gelmektedir. Genç çiftlerin bu hassasiyetlerini göz önünde bulundururak hazırlanmış olan davetiyeler, son moda trendleri takip eden dizayn ve çizgilere sahiptir. Geri dönüşümlü kağıttan üretilen bu davetiyeler, çevreye herhangi bir zarar vermeden, tekrardan geri dönüştürülerek kolaylıkla kullanılabilmekte olup, herhangi bir atığa sebep olmamaktadırlar.

Yeşil Bitkili Düğün Davetiye Modelleri

Özellikle evlenecek çiftlerin sıklıkla tercih ettiği tasarımlar arasında gelen, yeşil bitkilerden tasarlanmış davetiyeler oldukça sık tercih edilen davetiye modelleri arasındadır. Modası hiçbir zaman geçmeyen, yeşilin sadeliğini ve zerafetini taşıyan bu davetiyeler ile, özel günlerinize bir şıklık ve zarif bir dokunuş kazandırmış olursunuz. Davetiyenizin tasarımı kadar önemli olan bir diğer unsurda, davetiye modelinizin düğün konseptinizle örtüşür olmasıdır. Özellikle kır düğünü gibi açık hava konsepli bir düğün yapmayı planlıyorsanız, davetiyenizi düğünle uyumlu, yeşil yapraklar ve kır temalı çizgilerden oluşması oldukça incelikli bir tasarım yaratıcaktır.

İllüstrasyonlu Düğün Davetiyesi Modelleri

Son zamanların en trend davetiye modellerinden biri de hiç kuşkusuz illüstrasyonlu davetiyelerdir. Modayı ve yeni trendleri yakından takip eden çiftlerin öncelikli tercihleri arasında yer alan bu model, hem sade hem de modern tasarımıyla, çiftlerin beğenisini kazanmıştır. Çiftlerin illüstrasyonların yer aldığı oldukça eğlenceli ve samimi olan bu davetiye modeli, gençlerin öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Yılın en trend davetiyelerinden olan bu model oldukça sevimli ve sade tasarımıyla dikkatleri üzerine toplamakta ve bu özel günlerinde bir farklılık yaratmak isteyen çiftler tarafından oldukça sık tercih edilmektedir.

Preslenmiş Çiçekli Düğün Davetiye Modelleri

Evliliğe ilk adımını atacakları o özel günde her türlü ayrıntıya büyük bir önem veren çiftlerlerin birçoğunun beklentisi bu günün oldukça farklı ve akıllarda kalıcı olmasıdır. Bu günün farklılığını ve unutulmazlığını davetiyelerine de yansıtmak isteyen çiflerin tercih ettiği davetiye modellerinden biride, preslenmiş çiçeklerden oluşan davetiye modelleridir. Son dönemde pasta ve birçok süslemelerde de kullanılan, preslenmiş çiçekler, son zamanlarda davetiyelerinde önemli bir aksesuarı haline gelmiştir. Bu özel günlerinde, davetiyelerine hareket ve zerafet katmak isteyen çiftlerin öncelikli tercihleri arasında yer alan bu model, trendleri yakından takip eden çiftler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Sade tasarlanmış davetiyelerin üzerine yerleştirilen preslenmiş çiçeklerle, davetiyeleriniz de hem hareketi, hem de sadeliği sunan bu model, en özel gününüzü daha da akıllara kazıyan bir aksesuar haline gelmektedir.

Vintage Düğün Davetiye Modelleri

Düğün organizastonu esnasında ilhamını geçmişten adan genç çiftlerin özellikle tercih ettikleri davetiye modelleri arasında yer alan retro tasarımlar, son zamanların en çok talep edilen davetiye modellerindendir. Davetiyelerinin özellikle düğün konseptiyle uyumlu olmasına dikkat eden çiftler tarafından oldukça tercih edilen bir modeldir. Vintage davetiyelerle, özel gününüze nostajik esintiler katma şansını yakalarken, düğününüzün bir peri masalı olacağının ilk duyurusunu da yapmanızı sağlayan bu davetiye modeliyle, geçmişin nostajik esintilerini günümüze taşımış olursunuz. Özellikle 70'ler temalı düğün davetiyeleri ile geçmişin ilhamını, geleceğinizin bir parçası haline getirmiş olursunuz.

Haberdar ol

Haberdar ol .

Kampanyalardan haberin olsun

Özel günlerini güzelleştirecek ürünlerimizde indirimleri kaçırma.